НАШЕ ОБЛАДНАННЯ

Лінія з виробництва м'ясних консервів

Загальний вигляд лінії та план розміщення

 
 
Технічні характеристики обладнання

№1 Візки для переміщення продукту


Габаритні розміри 680*580*850 мм

№2. Столи для жилування

Габаритні розміри 1500*600*850

№3 Підйомник на дзигу №9 Завантажувач
 
Вантажопідйомність, кг, не більше
300
Тривалість циклу, хв
035
Встановлена потужність, кВт, не більше
1.5
Габаритні розміри, мм
 
Довжина755
Ширина1355
Висота3080
Висота вивантаження, мм, не більше
2000
Вага, кг285
 
 
 
№4. М'ясорубка промислова (вовчок) 500 кг/год

Місткість завантажувальної чаші, м3, не більше
0.07
Номінальний розмір грат, мм
80
Висота, мм
 
  - завантаження сировини
1100+/-50
  - вивантаження подрібненого продукту
700+/-50
Встановлена потужність електродвигуна, кВт, не більше
7.5
Габаритні розміри, мм, не більше
 
  - довжина720
  - ширина
650
  - висота850
Маса, кг, не більше
150
Продуктивність, кг/год (при подрібненні яловичини 1 сорту в шматках масою до 1.0 кг, попередньо жилованої до вмісту сполучної тканини в ній не більше 10 % від загальної маси м'яса через вихідні грати з діаметром отворів 3 мм) не більше
3000
 

 
4.1 Мясорізка
 
 
№5 Фаршемішалка
 
Геометрична місткість корита, м3
0.335
Тривалість циклу, хв.
3.5 ... 8
Сумарна встановлена потужність, кВт
7.0
в тому числі:
 
  - приводу місильних шнеків
5.5
  - приводу механізму завантаження
1.5
Споживана електроенергія, кВт.год., не більше
4.1
Питоме споживання електроенергії, Вт.ч/кг/ч, трохи більше
1.28
Габаритні розміри машини, мм, не більше:
 
  - довжина1650
  - ширина965
  - висота1375
Займана площа, м2, не більше
3.08
Місткість на одиницю займаної площі, м3.м-2
0.108
Маса, кг, не більше
580
 
 
 
№6 Автомат для наповнення банки м'ясом
 
 
Продуктивність технічна, шт/год:
для жестебанок №№ 3,4,8,9,43
ГОСТ 5981-82, № 12,13,


ГОСТ 5981-82до 7200
для скляної тари
до 4680
Доза м'яса, кг, не більше
1
Точність дозування, %
3
Встановлена потужність, квт.
5,2
Займана площа, м24,49
Габаритні
 
розміри, мм
3175х1415х1655
Маса, кг
2300
 
 
Використовується на м'ясоконсервних підприємствах у виробництва м'ясних консервів.
 
№6.2 Наповнювач для паштетів
 
 
6.3. Наповнювач для каш
 
 
№7
 

Продуктивність
 до 4000 банок/год
Габаритні розміри
350х3100х450
Витрати пари
25 кг/год
Витрати води
300 літр/год
Розрахована на один типорозмір банки
 
 
№8 Транспортер пластинчастий

 
Нержавіюче виконання
Привід SEW EURODRIVE із постійною швидкістю
Ширина стрічки: 86,2 мм

№11 Закаточна машина для з/б банки з напівавтоматичним укладачем
 

 
Висота2060 мм
Ширина1060 мм
Довжина2350 мм
Електрична потужність
2,2 кВт
Маса1650 кг
Банка Ж\Б3,5,8,12
Продуктивність
max 125 банок/хв

 
№12 Миття наповнених банок після закочення
 
 
Можливе встановлення безпосередньо за закаткою, тоді банку буде просуватися машиною за рахунок сили виштовхування закаточной машини.
Укладання банок у кошики ручні.
 
№12.1 Миття-сушіння наповнених банок після автоклаву.
 
 
№14
 

Місткість
 1620 СКО 0,5
Разміри 2900x2065xh2400mm
Вага 2450 Kg
Тип насоса та потужність
 CALPEDA 7,5 кВт
Теплообмінник
 ALFA LAVAL
PLC LG
Електроніка та реєструючий прилад
 SİEMENS / ABB / TELEMEKANİK / LG
Крани SAMSON / TERMO / AYVAZ /
Витрата охолоджувальної води
 От 2 до 4 метр куб
Витрати пари
 От 500 до 1000 кг/год
 
 
№ 14.1
 

Габаритні размери 1350*2200*2750 мм
Внутрішній діаметр
 1000 мм
Робочий надлишковий тиск
 0,35 МПа
Внутрішній об'єм
 1570 літр
Число завантажуваних кошиків
 2

№ 14.2

Кількість банок (0,5 л склобанок)
105240300
Корисний об'єм камери, л
180423490
Потужність ТЕНів, кВт
276372
Напруга, В
380380380
Температура стерилізації, ° С (макс)
140140140
Робочий тиск у камері, МПа
0,40,40,4
Габаритні розміри, мм L*W*H
 950*1000*1560//1700*1400*1650//1700*1400*1750
Вага, кг
300780840
 
№16 Этикетировка с маркератором
 
 
Производительность техническая, шт/час 
 полуавтоматический режим, не менее5600
 Установленная мощность, кВт, не более1,5
 Длина1900
 Ширина800
 Высота1200
 Масса, кг260